• #post

Mardulier en Deprez

Gepubliceerd op 30.06.22

Circusartiesten met een naïeve blik op het medium, fysieke vaardigheden, lichaamsprocessen en de tekortkomingen van de technologie.

“ We willen bijtende eenzaamheid en zwetende lichamen voelen, al dan niet tegelijkertijd „

'Belgische Duivenagility Wedstrijd' - Performance

Op 27, 28 en 29 augustus wordt de eerste Belgische Duivenagility Wedstrijd georganiseerd in de Brugse haven ter hoogte van het Klein Handelsdok. Inschrijvingen worden doorlopend aanvaard op locatie.

De duiven zullen hun gehoorzaamheid en behendigheid zowel vliegend als wandelend demonstreren op een parcours conform de regels van de Duivenagility. Een officieel vertegenwoordiger van de Koninklijke Bond voor Duivenagility zal de duiven beoordelen.

Verschillende mooie prijzen.

Locatie: Klein dok water

Mardulier en Deprez werken sinds 2015 aan een divers oeuvre van literatuur tot performance. In dit werk is vaak een simpel concept allesbepalend. Terugkerende thema’s zijn een naïeve blik op het medium, fysieke vaardigheden, lichaamsprocessen, de tekortkomingen van de technologie, …

Mardulier en Deprez bestaat uit:

  • Ruben Mardulier, 27, Boutersem
  • Michiel Deprez, 31, Oudegem

Met welke insteek ben je te werk gegaan bij het cureren van het programma?

“Vanuit onze achtergrond in de wereld van circus dans en theater hebben we meegebouwd aan een bijzonder programma met veel jong werk.”

Waar kijk je het meest naar uit op KONVOOI?

“Eindelijk weer werk maken dat op een (hopelijk) vrije manier gedeeld kan worden met een fysiek aanwezig publiek. En fijne mensen ontmoeten.”

Hoe ziet een perfecte dag op KONVOOI eruit?

“Ongedwongen rondstruinen, gegrepen worden en uitgedaagd, onzichtbare transformaties doormaken, bijtende eenzaamheid en zwetende lichamen voelen, al dan niet tegelijkertijd.”

Een vraag voor Mardulier en Deprez?

Michiel en Ruben staan open voor suggesties, ideeën of vragen. Stuur hen een bericht als je meer wil weten over hun project en hun rol als curator.

Stuur Madulier en Deprez

Gerelateerd

Close