• #post

Residents

Gepubliceerd op 30.06.22

Afgestudeerde fashionstudenten die de geldenden grenzen van mode aftasten.

“ Op KONVOOI maak je kennis met een (on)zichtbare aanwezigheid die verwart, samenbrengt en napraat als een papegaai „

We zijn geïnteresseerd in wat mensen beweegt de keuzes te maken die ze maken, en maken hier speelse narratieven van. We werken multidisciplinair vanuit verschillende achtergronden en interesses. Zo studeerde Guusje geneeskunde, Sarah Psychologie en Emmy Arts, Culture and Society. We vonden elkaar toen we fashion studeerden aan ArtEZ in Arnhem.

  • Guusje de Bruin, 30, Arnhem
  • Emmy Hermans, 24, Rotterdam
  • Sarah Kerbosch, 29, Rotterdam

'Een Random Zinnen Quote' - Multimedia / performance

“Je vindt ons in onze keet, het object waar alles samenkomt. Maar vindt ook sporen van ons werk, verspreid over het festival. Tijdens Konvooi verzamelen we zinnen en woorden die gezegd, gefluisterd en geschreeuwd worden, en verwerken die in onze installatie. Jouw input is daarom zeer gewild. Je kunt ons bijvoorbeeld een spraakbericht sturen (WhatsApp: 0485822181), zelf op zoek gaan naar die ene-cliché-kunst-kritiek of naar die ene autodidact-instagram-kunstkenner. Kom een random-zinnen-quote-bingokaart ophalen aan onze keet, krijg ze vol en lever ze in voor een prachtige alledaagse prijs.”

Locatie: 12. Grasveld

Welk werk of project wil je op KONVOOI realiseren?

“Op KONVOOI maak je kennis met een (on)zichtbare aanwezigheid die zich tegelijk overal en nergens bevindt. Het verwart, brengt samen en praat het festival na als een papegaai.”

Met welke insteek ben je te werk gegaan bij het cureren van het programma?

“Een mix van insteken, wat resulteert in een mix van sferen en dingen die te beleven gaan zijn op het festival. We hebben mooie en inspirerende dingen willen programmeren, in een sfeer van speelsheid en vrijheid.”

Waar kijk je het meest naar uit op KONVOOI?

“Naar hoe alle verschillende elementen door elkaar gaan lopen. Performances en kunst die in elkaar overvloeien en versterkt worden door muziek met een vleugje bier en een dansje na.”

Hoe ziet een perfecte dag op KONVOOI eruit?

“Zonnig, licht, los, kleurrijk, dansend en extatisch.”

Naar welke acts/projecten kijk je het meest uit en waarom?

“Naar Precy Numbi want zijn superheldenpak performance is gewoon super mega cool.”

Volg Residents via Instagram

Contact opnemen met Residents?

Stel hen je vragen, stuur hen suggesties, deel je ideeën.

Stuur Residents

Gerelateerd

Close